Rob van Dijk hakte in winterstop knoop al door

Ger
11 mei 2011, 17:18   Bijgewerkt: 11 mei 2011, 17:30

Feyenoord maakte dinsdag bekend aan het einde van het seizoen afscheid te nemen van Rob van Dijk. De 42-jarige doelman had in de winterstop echter al besloten komende zomer een punt achter zijn loopbaan te zetten.

"Feyenoord vroeg me een week of vier geleden of ik door wilde gaan. Dat kwam voor mij als een verrassing. Ik wilde er nog even over nadenken. Maar toen kreeg ik gisteren te horen dat ik geen nieuw contract kreeg. Dat was voor mij niets nieuws", zegt Van Dijk, die debuteerde bij Feyenoord met een 2-2 gelijkspel tegen Vitesse op 5 december 1992, tegen VI Radio.

De keeper kijkt met een goed gevoel terug op zijn carrière, waarin hij ook uitkwam voor RKC Waalwijk, PSV, De Graafschap en SC Heerenveen. "Ik heb geen spijt van naar welke clubs ik ben gegaan. Naar Feyenoord ging ik om als tweede doelman te fungeren. Dat is iets anders gelopen, ik heb behoorlijk wat wedstrijden gespeeld."

Feyenoord liet dinsdag tevens weten na dit seizoen ook niet door te gaan met Luigi Bruins, Tim de Cler, Marcel Meeuwis, Søren Larsen en Krisztián Simon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen