Varane: "Ik kan me onder Mourinho ontwikkelen"

19 juli 2011, 18:19   Bijgewerkt: 19 juli 2011, 18:26

Real Madrid won eind juni de slag om Raphaël Varane. De 18-jarige Franse verdediger, die in eigen land te boek staat als een groot talent, werd voor zo'n tien miljoen euro losgeweekt bij RC Lens. Varane geeft aan dat de aanwezigheid van coach José Mourinho doorslaggevend was in zijn keuze voor de Koninklijke.

"Ik kan me bij Real Madrid ontwikkelen onder Mourinho", laat de belofte weten in diverse Spaanse media. "Ik ben trots dat ik mag uitkomen voor dit team. Real is een club waar ik als speler kan groeien. Ik zal zowel een betere speler als persoon worden."

Over de aanwezigheid van de vele sterspelers met wie hij moet gaan strijden om een basisplaats, doet Varane luchtig. "Er is concurrentie bij elke club. Een speler moet zich gewoon realiseren dat hij hard moet werken om een basisplaats te verdienen bij een club. Ik ben hier om te leren en ik ga alles geven wat ik in mij heb."

De jonge mandekker voelt zich al thuis bij zijn nieuwe club. "De eerste mensen waarmee ik contact had waren de president en Mourinho. Ik praat met iedereen in het team, maar omdat ik een andere taal spreek, maakt dat mijn aanpassing wat moeilijker. Ik kan het goed vinden met de verdedigers en met jongens als Benzema en Sahin."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen