'Depor' en 'Samp' stellen teleur in tweede divisie

9 oktober 2011, 18:51

Sinds deze jaargang moet Deportivo la Coruna ook tijdens interlandperiodes aan de bak. De Spaanse kustbewoners degradeerden vorig seizoen namelijk uit de Primera Division. Op het tweede niveau presteert de ploeg wisselvallig. Zondag leed het de derde competitienederlaag. Middenmoter CD Alcoyano was met 2-0 te sterk.

Na zeven wedstrijden staat Deportivo, in 2004 nog halve finalist in de Champions League, pas op de vijfde plek in de Segunda Division. Het heeft twaalf punten, vier minder dan koploper Hercules Alicante. De oud-werkgever van Royston Drenthe en Piet Velthuizen degradeerde afgelopen jaargang eveneens.

Ook in Italië verdween er vorig seizoen een aansprekende naam uit de hoogste klasse, Sampdoria. En ook dat team presteert een treetje lager niet naar behoren. Zondag speelde de equipe uit Genoa thuis met 1-1 gelijk tegen US Sassuolo Calcio, waardoor het na negen wedstrijden slechts veertien punten heeft, goed voor een zevende positie. Het verschil met klassementsleider Torino is al negen punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen