Booy: "Van der Gun kan meerwaarde zijn"

1 februari 2012, 09:12

FC Utrecht haalde op de valreep ook nog een nieuwe speler binnen. Enkele uren voor het verstrijken van de transferdeadline tekende Cedric van der Gun een contract tot het eind van het seizoen. De 32-jarige aanvaller traint donderdag voor het eerst mee.

"Cedric is een speler die veel heeft meegemaakt en zijn ervaring kan onze jonge ploeg helpen", zegt technisch directeur Foeke Booy op de website van FC Utrecht. "Hij kan een meerwaarde zijn met de kwaliteiten die hij heeft. Ook Jan Wouters wilde hem na een gesprek en de tests graag bij de groep hebben. Met Van der Gun hebben we ervaring en extra kwaliteit  in onze selectie en dat hebben we de komende periode hard genoeg. We zochten iemand voor de linkerkant en Cedric kan dat goed invullen."

Van der Gun, die tussen 2006 en 2009 ook onder contract stond in Utrecht, is blij met zijn terugkeer naar de Domstad. "Ik ken de club en de speler goed en ik heb eerder onder Jan Wouters getraind aan het begin van mijn carriere. Ook Foeke Booy ken ik goed, onder hem heb ik één van mijn beste periodes van mijn carriere door gemaakt. Ik heb er zin in om met mijn ervaring met de club de weg omhoog in te slaan. Ik ben gretig en denk van meerwaarde te zijn. Utrecht kan nog wat van mij verwachten."

Na zijn vertrek bij Utrecht in 2009 speelde Van der Gun twee jaar bij Swansea City.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen