FC Utrecht mist waslijst aan spelers tegen AZ

17 februari 2012, 14:42

De lijst met afwezigen bij FC Utrecht voor de thuiswedstrijd tegen AZ is enorm. Naast de geblesseerden Rob van Dijk, Daan Bovenberg, Marcus Nilsson, Jacob Mulenga en Tommy Oar zijn ook de geschorsten Mark van der Maarel en Rodney Sneijder niet beschikbaar. Bovendien kampen Nana Asare en Michael Zullo met lichte blessures en is aanwinst Cedric van der Gun niet fit genoeg om in de basis te staan.

Of Asare en Zullo kunnen spelen, wordt vermoedelijk pas zaterdag duidelijk. Zeker is dat Gevero Markiet door de afwezigheid van Bovenberg en Van der Maarel rechts achterin zal spelen. "Op die plek hebben we een beperkte keuze, dus als Mark niet speelt is Gevero de aangewezen man om zijn plaats in te nemen. Dat bedoel ik helemaal niet negatief, want op de training heeft Gevero het goed gedaan. Het is een atletische, fysiek sterke en snelle jongen. Iemand die zich niet zo snel druk maakt en het is een echte prof", zegt trainer Jan Wouters op de website van FC Utrecht.

De wedstrijd tegen AZ staat voor FC Utrecht in het teken van de jarige Mihai Nesu. De Roemeen raakte eind vorig seizoen verlamd na een incident op het trainingsveld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen