Ajax wil vier spelers kwijt

9 augustus 2005, 07:00

Rasmus Lindgren, Anthony Obodai, Daniël de Ridder en Tom de Mul mogen Ajax verlaten. Trainer Danny Blind heeft het viertal laten weten dat ze niet voorkomen in de plannen die hij met het elftal heeft. Alle vier deze spelers mogen verhuurd of verkocht worden.

Coach Blind heeft dit kwartet spelers maandag laten weten dat het voor hun ontwikkeling beter is om elders hun heil te zoeken. Door de concurrentie op de betreffende posities zullen Lindgren, Obodai, De Ridder en De Mul in de ogen van Blind bij Ajax niet veel aan spelen toekomen. 

In totaal speelden deze vier spelers vorig seizoen nog 38 wedstrijden in het eerste elftal van Ajax. Vooral voor De Ridder moet de klap hard aankomen. De aanvaller kwam vorig seizoen nog vijftien keer in actie, waarbij hij tweemaal doel trof. Ook Anthony Obodai maakte vorig seizoen nog aardig wat speelminuten. In totaal kwam hij tijdens dertien officiële wedstrijden in actie voor de Amsterdammers. Lindgren en De Mul kwamen niet verder dan respectievelijk vier en zes optredens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen