Culina nuanceert harde uitspraken

Ger
9 augustus 2005, 13:01

Jason Culina laat weten zijn uitspraken in Twentsche Courant/Tubantia te betreuren. De Australische middenvelder van FC Twente vertelde de krant onder meer dat hij 'niks kan met de aanbieding van de club en als een prof betaald wil worden.' Culina vindt achteraf dat hij zijn woorden zorgvuldiger had moeten kiezen.

"Ik heb het wel zo gezegd, maar ik had me beter en anders moeten uitdrukken", aldus de middenvelder op de website van zijn club. "Sinds ik bij FC Twente speel gaat het erg goed met me en ik voel me hier erg gelukkig. Het is niet makkelijk, mede gezien mijn transfervrije status aan het einde van het seizoen, om snel een akkoord te bereiken over een nieuw contract. Ik heb me teveel laten leiden door de zakelijke kant van het verhaal." 

Culina stelt in zijn nieuwe reactie dat hij het bij FC Twente uitstekend naar zijn zin heeft. "Ik hoop dat de club en mijn zaakwaarnemer in gesprek blijven over een contractverlenging. Ik richt me volledig op het voetballen en zal me altijd voor de volle 100 procent inzetten voor FC Twente."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen