Kleedkamer Anderlecht in Praag leeggeroofd

25 augustus 2005, 00:22

De vreugde bij Anderlecht na plaatsing voor de Champions League ten koste van Slavia Praag was woensdagavond slechts van korte duur. Tijdens de wedstrijd was ingebroken in de kleedkamer van de Belgen, waarbij reisdocumenten, portefeuilles, mobiele telefoons en juwelen gestolen werden. 

Al tijdens de wedstrijd wist de Anderlecht-leiding dat er ingebroken was in de kleedkamer, maar de spelers werden pas na het duel op de hoogte gesteld. "Er moest immers eerst nog een belangrijke match gespeeld worden", vertelt een directielid van Anderlecht aan de Belgische media. "Dit is een schade voor Slavia Praag."

Omdat er onder meer paspoorts ontvreemd zijn, is het nog raadselachtig hoe Anderlecht woensdagnacht terug wil reizen naar België. Naar verluidt heeft de Tsjechische politie al verdachten op het oog en zouden Tsjechische instanties er voor zorgen dat Anderlecht gewoon terug naar huis kan vliegen. Anderlecht won het duel met Slavia Praag overigens met 0-2 en plaatste zich hierdoor voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen