Koeman wil Ono behouden

10 augustus 2005, 11:39

Het lijkt er op dat Shinji Ono komend seizoen toch bij Feyenoord zal blijven. De Japanner stond open voor een vertrek bij de Rotterdamse club, maar tot op heden is het niet tot een transfer gekomen. Trainer Erwin Koeman heeft bovendien aangegeven dat hij de begaafde middenvelder graag wil behouden.

Ono herstelt momenteel in zijn vaderland een een gebroken middenvoetsbeetje en wordt eind augustus weer in Rotterdam verwacht. "Het is jammer dat ik hem heel de voorbereiding heb moeten missen", zegt trainer Koeman op de website van Feyenoord over zijn Japanse middenvelder. "Ik hoop hem zo snel mogelijk weer te kunnen begroeten, hij is heel belangrijk voor Feyenoord. Een speler van zijn kaliber kan ik goed gebruiken. Shinji is in het verleden erg belangrijk geweest voor Feyenoord en zal dat in de toekomst weer zijn."

Na het wegvallen van Nick Hofs, die deze week zwaar geblesseerd raakte, ziet Koeman in Ono vermoedelijk een cruciale schakel op het middenveld. De Japanner moet in de ogen van Koeman de man worden die vanaf het middenveld de spitsen Salomon Kalou en Dirk Kuyt van munitie moet voorzien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen