Kuyt blijft definitief bij Feyenoord

29 augustus 2005, 17:21

Dirk Kuyt heeft laten weten dat hij dit seizoen voor Feyenoord zal blijven voetballen. Enkele buitenlandse clubs, waaronder Tottenham Hotspur, wilden de trefzekere aanvaller graag overnemen. Kuyt stelt echter: "Ik heb mijn definitieve besluit genomen, ik blijf bij Feyenoord."

Kuyt nam zijn beslissing zondagavond, na de gewonnen wedstrijd tegen Ajax. Dat had niet heel veel met zijn beslissing te maken. "Het was een enorme opsteker voor iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt en het speelt wel een beetje mee", zegt Kuyt. "Maar het belangrijkste was dat het moment gekomen was dat ik een knoop wilde doorhakken. Ik heb afgewogen wat goed voor me is en wat niet en daarna heb ik zondagavond besloten bij Feyenoord te blijven. Voor mij gaat het dit seizoen helemaal niks worden met andere clubs."

"Ik heb er nooit over nagedacht om aan te sturen op een breuk met Feyenoord", vervolgt Kuyt. "Ik verlaat Feyenoord pas na toestemming van de directie. Ik wil niet op een vervelende manier weggaan. In het verleden is het vaak gebeurd dat belangrijke spelers op een minder leuke manier zijn vertrokken. Ik hoop dat ik straks op een leuke en goede manier afscheid zal nemen, al is dat nu dus nog niet aan de orde."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen