Liverpool plaatst zich ondanks nederlaag voor CL

23 augustus 2005, 23:16

Liverpool heeft zich met veel moeite geplaatst voor het hoofdtoernooi van de Champions League. De ploeg van Rafael Benitez ging in eigen huis weliswaar met 0-1 onderuit tegen CSKA Sofia, maar de ruime (3-1) overwinning die de Britten twee weken geleden in Bulgarije boekten bezorgde Liverpool alsnog het felbegeerde Champions League-ticket.

Na de 3-1 overwinning in Sofia leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Champions League-winnaar van het afgelopen seizoen, maar in eigen huis bracht CSKA de Britten toch nog aan het wankelen. Al na een kwartier schoot Iliev door middel van een fraaie vrije trap de 0-1 op het scorebord. Na deze treffer was CSKA lange tijd de betere ploeg, maar verzuimde het om de kansen af te maken. 

In de tweede helft kreeg Liverpool langzaam maar zeker vat op het Bulgaarse spel en kreeg het een aantal kansen op de gelijkmaker. Omdat ook een Britse treffer uitbleef, bleef het lange tijd spannend op Anfield Road. CSKA Sofia kwam echter niet verder dan 0-1, waardoor Liverpool toch nog de kans krijgt om haar Champions League-beker te verdedigen. Bij Liverpool had Boudewijn Zenden geen basisplaats, maar hij mocht na ruim een uur het veld alsnog betreden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen