Liverpool wil Giannakopoulos

24 augustus 2005, 15:51

Michael Owen lijkt nog altijd niet bovenaan het verlanglijstje van Liverpool-trainer Rafael Benitez te staan. Nadat Benitez eerder al liet weten dat het aantrekken van een centrale verdediger topprioriteit heeft, wil hij nu ook een middenvelder contracteren. Het betreft hier de 31-jarige Griek Stelios Giannakopoulos.

Giannakopoulos staat momenteel onder contract bij Bolton, maar Liverpool is inmiddels in gesprek met de club van manager Sam Allardyce. "We hebben al contact gehad, want we wilden weten of Stelios beschikbaar was", zegt Liverpool-manager Benitez. "Momenteel is Stelios een serieuze mogelijkheid voor ons. We willen ons team voor de transferdeadline graag nog versterken."

Bolton-manager Allardyce wil Giannakopoulos graag behouden, maar het contract van de Griek loopt tot medio 2006. Als Bolton Giannakopoulos deze zomer dus niet kwijt wil, kan hij volgend seizoen transfervrij het Reebok-stadion uitlopen. Eerder wees Bolton een bod van 1 miljoen Euro van Manchester City op Giannakopoulos af, maar vermoedelijk zal Bolton de Griek bij een goed bod alsnog laten gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen