Mourinho ruziet met Carvalho

18 augustus 2005, 16:33

De Engelse competitie is pas één speelronde oud, maar de eerste interne rel is nu al een feit. Nadat Chelsea-verdediger Ricardo Carvalho liet weten niks te begrijpen van het feit dat hij tegen Wigan Athletic niet in de basis stond, reageerde Mourinho zoals alleen hij dat kan. "Ricardo begrijpt wel meer dingen niet. Misschien moet hij eens een IQ-test doen", aldus de coach.

Carvalho, vorig seizoen nog een vaste waarde in het team van Chelsea, moest zowel tegen Wigan als in de Charity Shield-wedstrijd tegen Arsenal genoegen nemen met een plek op de bank. Dit beviel de Portugees geenszins. "Ik snap niks van Mourinho", zei de teleurgestelde verdediger. "Ik heb er lang over nagedacht, maar kan geen logische verklaring bedenken voor het feit dat ik er niet in sta."

Mourinho kon niet lachen om de opmerkingen van zijn speler. "Ricardo werkt al vier jaar met me, ik snap niet waarom hij dit zegt. Misschien moet hij eens een doktor bezoeken. Ik heb alle spelers duidelijk gezegd dat we een brede selectie hebben en dat iedereen zijn kans krijgt. Ik zal binnenkort eens met Ricardo gaan praten, want zulke dingen tolereren wij niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen