Nieuwe aanvaller voor Cambuur

12 augustus 2005, 08:00

Bovar Karim zal de komende drie jaar voor Cambuur uitkomen. De 21-jarige aanvaller is afkomstig van de Zweede eerste divisieclub Mabi. Karim tekende zijn contract in Leeuwarden na een succesvolle stageperiode.

Peter de Roo, manager voetbalzaken van Cambuur, liet weten blij te zijn met de nieuwe aanwinst. "We zijn zeer enthousiast over deze jongen. Hij speelde in het verleden onder meer al voor Feyenoord en Arsenal. Zijn voetbalkwaliteiten staan dan ook buiten kijf. Karim ziet Cambuur wellicht als een laatste kans om een grote speler te worden. We verwachten daarom veel van zijn komst", aldus De Roo.

Trainer Roy Wesseling denkt dat Karim zijn elftal naar een hoger niveau kan brengen. "Bovar is een jongen die ons iets extra's geeft met zijn specifieke kwaliteiten", legt Wesselink uit. "Hij heeft een uitstekende techniek, passeert gemakkelijk en heeft een goeie trap in beide benen." 

Vanavond speelt Cambuur haar eerste competitieduel, thuis tegen Excelsior. Het is niet ondenkbaar dat Karim zelfs al direct te bewonderen is. "Bovar is redelijk fit en zal waarschijnlijk zijn speelminuten krijgen. Ik sluit zelfs niet uit dat hij in de basis start", voorspelt Wesseling.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen