PSV stapt naar de rechter

4 augustus 2005, 20:28

PSV gaat nog een ultieme poging doen om Salomon Kalou bij Feyenoord los te weken. De Eindhovense club wil bij de rechtbank een vertrek van de Ivoriaanse aanvaller bij Feyenoord forceren. Volgens Eindhovense juristen kan een overstap van Feyenoord naar PSV gezien worden als een positieverbetering, waardoor er een kans bestaat dat PSV in haar gelijk gesteld zal worden.

De soap rond Salomon Kalou stevent hiermee af op een laatste hoofdstuk. De Ivoriaan wil naar PSV, maar Feyenoord weigert mee te werken aan een transfer. Feyenoord wil de aanvaller, die nog een doorlopend contract heeft, niet laten vertrekken naar de concurrent uit Eindhoven. Buitenlandse aanbiedingen zijn voor Kalou niet interessant, aangezien hij in Nederland wil blijven om de Nederlandse nationaliteit te verkrijgen.

De zaak rond Kalou leek definitief op slot te zitten, maar PSV gaat alles op alles zetten om de Ivoriaan alsnog binnen te halen. De club wil juridische stappen ondernemen en de zaak naar de kantonrechter brengen. PSV heeft hiermee enige haast, aangezien op 31 augustus de transferdeadline van de UEFA verstrijkt. Spelers die na deze datum gecontracteerd worden, mogen niet meer uitkomen in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen