Slecht begin Kezman bij Atletico

8 augustus 2005, 01:38

Het zit Mateja Kezman nog altijd niet mee. Na een teleurstellend avontuur bij Chelsea is ook zijn verblijf bij Atletico Madrid begonnen met een teleurstelling. De Servische spits moest in het oefenduel met West Bromwich Albion het veld geblesseerd verlaten. Verwacht wordt dat de spits een hersenschudding opgelopen heeft.

Kezman kwam in de wedstrijd tegen West Bromwich Albion met zijn hoofd hard in aanraking met het hoofd van een Britse tegenstander. De spits bleef enige tijd groggy op het veld liggen en moest direct gewisseld worden. Volgens een eerste diagnose lijkt de kwestuur mee te vallen. Verwacht wordt dat Kezman een lichte hersenschudding opgelopen heeft. Wanneer hij weer inzetbaar is, is voorlopig onduidelijk.

De wedstrijd tussen Atletico Madrid en West Bromwich Albion was niet de enige oefenwedstrijd tussen een Britse en Spaanse ploeg. Espanyol verloor in eigen huis met 0-1 van Middlesbrough. De winnende goal werd gemaakt door onze landgenoot Jerrel Hasselbaink. Ook West Ham United trof een Spaanse tegenstander, maar wist niet te winnen. Tegen Osasuna werd het 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen