Trabelsi: "Ajax favoriet tegen Feyenoord"

Ger
26 augustus 2005, 10:50

Aanstaande zondag treffen Ajax en Feyenoord elkaar in de ArenA. Hatem Trabelsi kijkt uit naar de Klassieker van aanstaande zondag. "Het is één van de grootste wedstrijden die je in de Nederlandse competitie kan spelen", laat de Tunesische international weten op de website van Ajax. "En ik denk dat wij favoriet zijn."

Trabelsi bemerkt een stijgende lijn in het spel van zijn ploeg: "Ik voel in de trainingen en ook in de wedstrijden dat het steeds beter gaat. De start van een seizoen is altijd moeilijk. Je moet toch weer wennen. Nu we tegen PSV, Brøndby en RBC hebben gespeeld komen we er steeds meer in." 

Het spel van de Amsterdamse club oogt nog niet overtuigend, maar Ajax won intussen wel de Johan Cruijff Schaal, de eerste competitiewedstrijd en woensdag plaatste de ploeg zich voor de Champions League. "Op zich is de winst van ons tegen Brøndby logisch", vindt Trabelsi. "Wij waren immers het betere team. Voor ons was de wedstrijd zeer belangrijk. Eigenlijk al de wedstrijd van het jaar. Daardoor was het niet moeilijk om de juiste motivatie en de juiste spirit te krijgen."   

Nu kijkt de verdediger uit naar de ontmoeting met Feyenoord. "Voor de mensen is die wedstrijd altijd heel speciaal. Voor mij is het één van de topwedstrijden die je speelt. Niet te vergelijken met een duel in de Champions League, maar wel een krachtmeting met een andere grote club in Nederland. Je trekt je als speler toch op aan een club dat een hoog niveau heeft. Als die wedstrijden goed gaan, krijg je daar zoveel vertrouwen uit." 

Trabelsi verwacht dat Ajax zondag van Feyenoord wint: "Iedereen strijdt om een plaats in de Champions League en die moet je in de competitie verdienen. Ajax is fit, heeft vertrouwen geput uit de plaatsing voor de Champions League en ik denk dat wij gaan winnen. Dat moet ook wel als we kampioen willen worden. En dat willen we."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen