Van Bronckhorst terug in selectie Barcelona

Ger
20 augustus 2005, 06:00

Giovanni van Bronckhorst zit bij de selectie van Barcelona voor de return van de Spaanse Super Cup tegen Betis Sevilla. De verdediger hoopt vanavond in Nou Camp zijn eerste officiële speelminuten van het seizoen te pakken. Van Bronckhorst stond ruim een week langs de kant door een kuitblessure, waardoor hij ook de interland tegen Duitsland moest laten schieten.

Van Bronckhorst bekeek de eerste wedstrijd om de Super Cup op de televisie. Hij was onder de indruk van het spel van zijn ploeggenoten. "In de eerste helft had Barcelona al veel kansen maar na de rust speelden we als een machine. De ploeg zette druk op de tegenstander en de Barça-spelers hielpen elkaar veelvuldig. We hebben in die wedstrijd een grote stap gezet om de Super Cup binnen te halen. Uiteraard blijven we wel alert, want de Super Cup win je pas na twee wedstrijden."

Sinds een aantal dagen traint Van Bronckhorst in Barcelona weer mee met de groep. Het is aan Frank Rijkaard of hij vanavond tegen Betis zijn opwachting zal maken. "Als Rijkaard mij wil opstellen, dan ben ik er klaar voor", zegt de verdediger. "Ik heb slechts twee keer een training meegedaan, maar fysiek ben ik in orde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen