Basinas na 17 jaar weg bij Panathinaikos

22 september 2005, 11:59

Na 17 jaar is er een eind gekomen aan het huwelijk tussen Angelos Basinas en zijn Griekse ploeg Panathinaikos. De middenvelder kwam in 1988 als 12-jarig jongetje naar de Atheense ploeg en maakte sinds 1995 deel uit van de A-selectie. Deze week is het contract van Basinas bij Panathinaikos echter ontbonden, waardoor hij op zoek kan naar een nieuwe club.

Basinas, die in totaal 199 wedstrijden speelde voor Panathinaikos, liet na afloop van het vorige seizoen al weten dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Panathinaikos wilde haar middenvelder echter niet kwijt en wees aanbiedingen van onder meer Porthmouth en Birmingham City van de hand. Basinas weigerde echter nog in actie te komen voor Panathinaikos, waarna beide partijen nu alsnog een oplossing gevonden hebben. In onderling overleg is het contract tussen Basinas en Panathinaikos ontbonden, waardoor de Griek nu vrij is om een nieuwe club te zoeken.

De voorkeur van Basinas gaat uit naar een club uit de Spaanse Primera Divison of de Engelse Premier League. De 29-jarige middenvelder vierde in de zomer van 2004 zijn grootste succes, toen hij met de nationale ploeg de Europese titel behaalde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen