Deschamps stapt op bij Monaco

19 september 2005, 12:13

AS Monaco-trainer Didier Deschamps heeft ontslag genomen. De oud-international heeft dit besluit genomen na de competitienederlaag van Monaco tegen Stade Rennes (1-0). Door deze nederlaag staat Monaco, dat er niet in slaagde om de voorronde van de Champions League te overleven, momenteel vijftiende in de Franse Ligue 1.

Deschamps trad in 2001 in dienst bij de Monegasken en had aanvankelijk veel succes. Hoogtepunt van zijn dienstverband in het Prinsdom was de finaleplaats van Monaco in de Champions League-finale van 2004. De Monegasken verloren deze finale met 3-0 van FC Porto, maar konden terugkijken op een geweldig Champions League-avontuur. Met name de uitschakeling van Real Madrid had wereldwijd enorme indruk gemaakt.

Vorig seizoen ging Monaco in de tweede ronde van de Champions League ten onder tegen PSV. Dit seizoen slaagden de Monegasken er niet in om het prestigieuze toernooi te bereiken. In de voorronde bleek Real Betis over twee wedstrijden te sterk. Monaco was afgelopen donderdag nog de tegenstander van Willem II in de eerste ronde van de UEFA Cup. Monaco won dat duel met 2-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen