Iaquinta verlengt contract bij Udinese

30 september 2005, 14:52

Vincenzo Iaquinta is gezwicht voor de druk van de clubleiding en heeft zijn contract bij Udinese verlengd tot medio 2009. De aanvaller weigerde aanvankelijk om zijn verbintenis te verlengen werd daarop prompt uit de selectie van Udinese gezet. Inmiddels is de Italiaan weer in genade aangenomen.

Met de contractverlenging van Iaquinta komt een einde aan de soap rond de international van Udinese. Naar verluidt heeft Iaquinta een flinke salarisverhoging gekregen van zijn werkgever. Het schijnt dat Udinese het jaarsalaris van Iaquinta verdubbeld heeft, tot 1,3 miljoen Euro. Het contract van Iaquinta liep medio 2007 af, maar inmiddels ligt de spits tot de zomer van 2009 vast.

Eerder dit seizoen maakte Iaquinta indruk door drie keer te scoren in het Champions League-duel met Panathinaikos. Daags na die wedstrijd werd de spits uit de selectie gezet, omdat hij zijn contract weigerde te verlengen. Juventus en AS Roma toonden direct interesse om Iaquinta over te nemen, maar inmiddels hebben Iaquinta en Udinese elkaar weer in de armen gesloten.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen