Morientes: "Chelsea haalt tweede ronde niet"

27 september 2005, 13:50

Fernando Morientes heeft, aan de vooravond van het Champions League-duel tussen Liverpool en Chelsea, het vuurtje opgestookt. De Spaanse aanvaller van Liverpool heeft in de Britse media laten weten dat hij verwacht dat Chelsea de eerste ronde van het lucratieve toernooi niet zal overleven.

Liverpool speelt vanavond in het eigen Anfield Road de kraker tegen Chelsea. Deze wedstrijd is een herhaling van de halve finale van vorig seizoen, toen Liverpool over twee wedstrijden verrassend te sterk bleek voor Chelsea. Voorafgaand aan deze nieuwe ontmoeting heeft Liverpool-spits Morienties even olie op het vuur gegooid.

"We hebben hen het zwijgen opgelegd", blikt Morientes terug op de CL-ontmoetingen van vorig seizoen. "Men zei dat we geluk gehad hebben, maar feit blijft dat Chelsea in 180 minuten geen enkel doelpunt tegen ons gemaakt heeft. Onze trainer Rafael Benitez had een perfect strijdplan uitgewerkt, de organisatie stond uitstekend."

Over de nieuwe ontmoeting met Chelsea zegt Morientes het volgende: "Als ik geld zou moeten inzetten, zou ik zeggen dat Real Betis en Liverpool de tweede ronde gaan halen. Chelsea niet. We kennen Chelsea goed en door deze kennis hebben we een goede kans om ze te verslaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen