PSV voorlopig zonder De Jong en Vayrynen

22 september 2005, 15:45

Er lijkt geen eind te komen aan de reeks tegenslagen die PSV dit seizoen te verwerken krijgt. Nadat afgelopen weekend verdedigers Michael Reiziger en Michael Ball in de lappenmand verdwenen, werd donderdag ook duidelijk dat trainer Guus Hiddink voorlopig geen beroep kan doen op middenvelders John de Jong en Mika Vayrynen.

De Jong kampt met een zeldzame aandoening aan de binnenband van zijn linkerknie. Er is kalkvorming ontstaan aan zijn binnenband en dat kan alleen genezen met rust. Deze week bevestigde een second opinion de aard van de blessure van De Jong. "Ik zal het de komende weken sowieso heel rustig aan moeten doen", stelt de middenvelder teleurgesteld vast op de website van PSV. "Het gaat nog wel even duren voordat ik weer rustig kan gaan trainen."

Ook Mika Vayrynen is voorlopig niet inzetbaar. Bij de Fin zijn laterale scheurtjes in zijn onderbeen geconstateerd. Verwacht wordt dat de middenvelder sowieso niet voor november weer in actie kan komen voor PSV, dat hem deze zomer weghaalde uit Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen