Rapid wint, Monaco en Krylia Sovetov onderuit

19 september 2005, 10:43

De tegenstanders van de Nederlandse clubs in de UEFA Cup hebben geen best weekend achter de rug. Van de vier clubs die in Europees verband tegen Nederlanders moeten, wist alleen Rapid Boekarest haar competitieduel te winnen. AS Monaco en Krylia Sovetov Samara gingen onderuit, terwijl Banik Ostrava gelijkspeelde.

Rapid, dat afgelopen donderdag Feyenoord in de Kuip op 1-1 hield, boekte een eenvoudige 3-0 zege op Pandurri. De doelpunten werden gemaakt door Maftei, Constantin en Maldarasanu. Ook Banik Ostrava leek op weg naar een zege. Tegen koploper Slovan Liberec stond de tegenstander van SC Heerenveen in de UEFA Cup lange tijd met 1-0 voor. Liberec kwam in die fase zelfs met tien man te spelen, maar wist desondanks langszij te komen. Zapotacny bepaalde de eindstrand op 1-1.

In Frankrijk ging AS Monaco onderuit tegen RC Lens. Dindane scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd. Ook Krylia Sovetov Samara kende een teleurstellend weekend. Daags na de sensationele 5-3 tegen AZ verloren de Russen met 3-1 van het nietige Shinnik Yaroslavl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen