Udinese wil acht miljoen voor Iaquinta

28 september 2005, 11:44

De soap rond Vincenzo Iaquinta gaat gewoon door. De spits van Udinese is uit de gratie geraakt omdat hij zijn contract niet wil verlengen en de club doet er nu alles aan om hem te verkopen. Udinese wil echter wel de hoofdprijs ontvangen voor de Italiaanse spits, wiens contract nog loopt tot medio 2006. 

Iaquinta maakte internationaal naam door in het Champions League-duel met Panathinaikos drie keer te scoren. Daags na deze wedstrijd liet Iaquinta weten dat hij zijn contract niet wilde verlengen, tot grote woede van de clubleiding. "We willen voorkomen dat Iaquinta in de zomer van 2006 voor niks de deur uit loopt", legt Udinese-voorlichter Guido Gomirato uit. "Iaquinta zal daarom in januari of juni vertrekken bij Udinese."

Als Iaquinta inderdaad in januari of juni vertrekt, kan Udinese nog een mooie transfersom voor de trefzekere aanvaller ontvangen. Gomirato heeft laten weten dat Iaquinta voor minder dan acht miljoen Euro sowieso niet mag vertrekken. Naar verluidt zijn Inter, AS Roma en Juventus in de race om de Italiaanse spits in te lijven.

Iaquinta traint momenteel voor zichzelf, want hij is niet meer welkom bij de trainingen van het eerste elftal van Udinese. Zonder Iaquinta verloor Udinese dinsdagavond nog kansloos met 4-1 van FC Barcelona. Ook in de competitie draait Udinese stroef. Momenteel staat de ploeg op een bescheiden twaalfde plaats in de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen