Udinese zet Iaquinta uit selectie

21 september 2005, 11:04

Udinese ligt in de clinch met haar topspits Vincenzo Iaquinta. De aanvaller weigert zijn contract bij de Italiaanse club te verlengen en de clubleiding heeft Iaquinta daarop uit de selectie gezet. De clubleiding hoopt met deze actie Iaquinta te overtuigen dat hij toch bij moet tekenen.

Iaquinta was een week geleden nog de gevierde man in Udine, toen hij met drie treffers het Champions League-debuut van zijn club tegen Panathinaikos opfleurde. Een week later is Iaquinta echter het buitenbeentje van de club geworden. Het contract van de spits loopt medio 2006 af en Udinese wil de aanvaller graag langer vastleggen. Iaquinta weigert dat echter, tot woede van de clubleiding.

"Alle andere spelers in de selectie hebben hun vertrouwen uitgesproken door bij te tekenen. Iaquinta is blijkbaar de enige spelers die zichzelf niet als onderdeel ziet van het Udinese-project. Hij heeft zich buiten het project geplaatst. Ik hoop dat hij een meer redelijke houding aanneemt en in het belang van de groep zullen we voorlopig enige afstand houden", legt algemeen directeur Pietro Leonardi namens de Italiaanse club uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen