Franse bondscoach houdt vertrouwen

5 oktober 2005, 15:25

Voetbalminnend Frankrijk houdt deze week haar adem in. De nationale ploeg moet op bezoek in Zwitserland en alleen bij winst houden de Fransen hun kans op groepswinst in eigen hand. Gemakkelijk zal dat echter niet worden, want bondscoach Raymond Domenech heeft te maken met een waslijst aan afwezigen.

Domenech kan tegen Zwitserland sowieso geen beroep doen op de geblesseerden Thierry Henry, David Trezeguet en Gael Givet, terwijl Willy Sagnol en Fabien Barthez geschorst zijn. Bovendien is het onzeker of Lilian Thuram en Zinedine Zidane in actie kunnen komen. Thuram kampt met een lichte blessure, terwijl Zidane pas afgelopen zondag zijn rentree maakte na wekenlang blessureleed.

Domenech kan nog altijd kiezen uit internationaal gevreesde spitsen als Djibril Cisse, Sylvain Wiltord en Sidney Govou. "Natuurlijk is het voor dit soort belangrijke wedstrijden fijn als je een complete selectie hebt", geeft Domenech toe, "maar ook met deze spelersgroep heb ik een grenzenloos vertrouwen in een goede afloop."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen