Owen hoeft niet meer naar buitenland

4 oktober 2005, 20:00

Michael Owen is blij dat hij, na een mislukt avontuur bij Real Madrid, weer terug is in zijn vaderland. De spits keerde deze zomer via Newcastle United terug naar de Premier League en daar heeft hij nog geen seconde spijt van gehad. "Het was voor mij altijd een kwestie van tijd voordat ik weer naar Engeland terug zou gaan", vertelt de spits tegen de BBC.

Ruim een jaar geleden vertrok Owen met hoge verwachtingen naar Madrid, maar hij is blij dat hij na een jaar weer terug is in zijn vaderland. "Ik had het naar mijn zin in Spanje, maar ik miste Engeland. Het Engelse weer, het Engelse eten, de Engelse mensen en de Premier League. Ik verheugde me in Spanje op het moment dat ik weer terug zou gaan naar Engeland. Nu ik weer terug ben, geniet ik volop van elke minuut dat ik hier ben."

De kans is klein dat Owen ooit nog zal beginnen aan een buitenlands avontuur. "Ik betwijfel het", antwoordt de snelle aanvaller op de vraag of hij denkt dat hij de Premier League ooit nog zal verruilen voor een buitenlandse competitie. "Ik wilde een keer kijken hoe het was om in het buitenland te spelen. Dat weet ik nu. Mijn ogen zijn geopend en ik weet nu dat ik hier op mijn plaats ben."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen