Trezeguet mist cruciale interlands

3 oktober 2005, 14:32

Zonder Thierry Henry en David Trezeguet moet Frankrijk volgende week gaan proberen om WK-deelname veilig te stellen. Les Blues moeten winnen van Zwitserland om plaatsing voor het mondiale eindtoernooi in eigen hand te houden, maar beide spitsen moeten het duel door blessures laten schieten.

Dat Henry niet kan spelen tegen Zwitserland, lag in de lijn der verwachting. De spits van Arsenal kampt al enige tijd met blessures en kan vermoedelijk pas over twee weken zijn rentree maken. Dit weekend liep echter ook de tweede Franse spits van wereldklasse, David Trezeguet, een blessure op. De aanvaller moest tegen Inter Milaan het veld verlaten met een dijbeenblessure en staat waarschijnlijk zeven tot tien dagen buitenspel.

Trezeguet moet hierdoor het duel met de Zwitsers aan zich voorbij laten gaan. Ook voor de wedstrijd tegen Cyprus, vier dagen later, is het onzeker of Trezeguet kan spelen. Frankrijk en Zwitserland zijn in gevecht om de eerste plaats in kwalificatiegroep 4. Ook Israel en Ierland zijn in deze groep nog in de race om een WK-ticket.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen