Messina-speler verlaat veld na beledigingen

27 november 2005, 20:34

Verdediger Zoro van Messina liet zich zondag niet beledigen door de fans van Inter. De Ivoriaan was de racistische geluiden na 66 minuten voetballen zat, nam de bal mee en wandelde richting de vierde official aan de zijlijn. Aanvaller Adriano van Inter en diens ploeggenoot Martins slaagden er in de verdediger over te halen het duel voort te zetten.

"Ik heb mijn verantwoordelijkheid genomen. Ik weiger me te laten beledigen. Daar kan ik niet tegen. Zeker niet als we voor eigen publiek spelen", legde Zoro later zijn bijzondere actie uit.

Volgens Italiaanse media maakte de Inter-aanhang oerwoudgeluiden als Zoro aan de bal kwam. "Deze lui moeten maar eens inzien dat we geen beesten zijn." Volgens Zoro excuseerden Adriano en Martins zich voor het gedrag van de meegekomen fans. "Ze zeiden dat ze zelf ook vaak op deze manier werden behandeld. Ze vroegen me het duel weer te hervatten.

Ik wil gewoon gerespecteerd worden", zei Zoro. Ook Inter-president Giacinto Facchetti verontschuldigde zich voor de nare behandeling van de Messina-speler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen