Noorwegen hoopt op doelpuntloos gelijkspel

11 november 2005, 16:30

Om het WK in Duitsland te bereiken, dient Noorwegen deze week af te rekenen met het sterke Tsjechië. De Scandinaviërs gelden voor deze play-off als de absolute underdog, maar hebben goede hoop dat ze de Tsjechen op de knieën kunnen krijgen. Zaterdag wil de ploeg van bondscoach Hareide in Oslo in elk geval al de basis leggen voor WK-kwalificatie.

"We weten dat de Tsjechen bij de absolute top van Europa horen", zegt Hareide. "Desondanks zien we deze tweestrijd met vertrouwen tegemoet. Een doelpuntloos gelijkspel in Oslo zou in ieder geval voldoende perspectief bieden om de play-off winnend af te sluiten. We hebben deze kwalificatiecylus tien punten gepakt in vijf uitwedstrijden. Onze kracht in uitwedstrijden kan deze play-off doorslaggevend worden."

De Noorse ploeg kent voor het eerste duel met de Tsjechen geen personele problemen. Bondscoach Hareide kan zaterdag beschikken over een volledig fitte selectie. Slechts middenvelder Lundekvam was een twijfelgeval, maar ook hij lijkt op tijd hersteld voor de wedstrijd tegen Tsjechië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen