Rangers opnieuw onderuit

27 november 2005, 17:46

Glasgow Rangers blijft kwakkelen. De regerend landskampioen van Schotland draait dit seizoen in de competitie uiterst moeizaam en slaagt er niet in om de middenmoot te ontstijgen. Met Ronald Waterreus onder de lat ging Rangers dit weekend met 2-1 onderuit bij het als derde geklasseerde Hibernian. Aanvoerder Ferguson verdween tot overmaat van ramp in blessuretijd met twee keer geel naar de kant.

Door deze nederlaag verzuimde Rangers om het gat met Hearts en Celtic te verkleinen. Celtic verloor zaterdag al met 0-1 van hekkensluiter Dunfurmline. Heart of Midlothian verloor diezelfde dag twee punten met een gelijkspel tegen Motherwell. Motherwell nam een voorsprong door McLean. Hearts kwam kort voor tijd gelijk door een strafschop in de laatste minuut van Hartley.