'Feyenoord heeft interesse in doelman Westerveld'

8 januari 2006, 21:13

Feyenoord heeft Sander Westerveld op het oog als mogelijke opvolger van Patrick Lodewijks. De doelman staat momenteel onder contract bij Portsmouth, maar komt bij de Britse ploeg amper aan spelen toe. Hoewel het nog altijd niet zeker is dat Lodewijks zijn handschoenen na dit seizoen aan de wilgen hangt, is Westerveld volgens RTV Rijnmond nadrukkelijk in beeld bij de Rotterdamse ploeg.

Het contract van Lodewijks bij Feyenoord loopt komende zomer af, maar de sluitpost liet al eerder doorschemeren dat hij open staat om te praten over een eventuele verlenging van zijn verbintenis. In afwachting van deze gesprekken is Feyenoord zich in ieder geval alvast aan het oriënteren op de keepersmarkt. 

Tijdens deze zoektocht naar een nieuwe sluitpost is Feyenoord volgens RTV Rijnmond gestuit op Sander Westerveld. De 31-jarige doelman vertrok zeven jaar geleden uit Nederland en speelde vervolgens voor Liverpool, Real Sociedad, Real Mallorca en nu Portsmouth. In Nederland verdedigde Westerveld het doel van FC Twente en Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen