Vlaar debuteert, Hofs maakte rentree in oefenduel

11 januari 2006, 10:07

Ron Vlaar heeft zijn eerste wedstrijd in dienst van Feyenoord achter de rug. De verdediger behoorde tot de basisopstelling van de Rotterdammers tegen de amateurs van Hoek en speelde de hele wedstrijd. Serginho Greene verhuisde door de aanwezigheid van Vlaar naar de positie van rechtsback. In het laatste kwartier van de wedstrijd, die in 0-2 eindigde, maakte Nick Hofs zijn rentree na maandenlang blessureleed.

Hoewel Vlaar zeker niet vlekkeloos speelde, was de Noord-Hollander gematigd positief over zijn eerste optreden in het shirt van Feyenoord. "In de tweede helft ging het beter dan in de eerste", zegt hij op de website van de Rotterdamse club. "Ik ben in ieder geval blij dat mijn eerste wedstrijd er op zit. Vanaf nu kan ik me gaan richten op de competitie. Of ik in de competitie ook direct aan spelen toe kom? Dat weet ik niet. Ik hoop het natuurlijk, maar ik ga er niet bij voorbaat vanuit. Ik laat alles op me afkomen. Ik merk het vanzelf."

Over de rentree van Nick Hofs was Koeman beduidend enthousiaster. "Het is goed om te zien dat Nicky weer een wedstrijd aankan. Ik zal eerst nog met de medische staf overleggen voordat ik een beslissing neem ten aanzien van komend weekeinde, maar vaststaat dat we met hem geen enkel onnodig risico willen lopen. Het belangrijkste is dat Nick helemaal wedstrijdfit wordt en blijft."

De doelpunten van Feyenoord werden overigens gemaakt door Ferne Snoyl en Diego Biseswar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen