Barcelona topfavoriet voor winst Champions League

23 maart 2006, 17:00

FC Barcelona is volgens de bezoekers van FCUpdate.nl de gedoodverfde favoriet voor het winnen van de Champions League. In een poll, waarbij gevraagd werd welke ploeg het kampioenenbal zal winnen, kreeg de ploeg van trainer Frank Rijkaard liefst 70% van de stemmen. 

Na de knappe overwinning op Chelsea, een andere topfavoriet voor de titel, lijken de bezoekers van FCUpdate.nl er van overtuigd dat de Catalanen voor de tweede maal in de historie beslag zullen leggen om de meest prestigieuze Europese prijs voor clubteams. Achter de Catalanen eindigde AC Milan als tweede in de peiling, maar de Italianen kregen slechts 8% van de stemmen. Ook Olympique Lyon, in de achtste finale nog veel te sterk van PSV, kreeg de steun van 8% van de stemmers.

Inter Milaan, in de tweede ronde te sterk voor Ajax, heeft de bezoekers blijkbaar nog niet weten te overtuigen. De ploeg van trainer Mancini kreeg slechts 3% van de stemmen, waarmee het Juventus en Arsenal nog voor zich moet dulden. Villarreal, in de kwartfinale de tegenstander van Inter, kreeg het minst aantal stemmen. Slechts 1% van de stemmers denkt dat de gele brigade uit Spanje de Champions League zal gaan winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen