Lopez Caro laat Ronaldo buiten de selectie

3 maart 2006, 17:02

Real Madrid-trainer Juan Roman Lopez Caro heeft het gehad met Ronaldo. De Braziliaan, die anderhalve week geleden forse kritiek uitte op de club en haar fans, is door de oefenmeester niet opgenomen in de selectie voor de stadsderby tegen Atletico. De beslissing van Lopez Caro lijkt een gevolg van het ontslag van voorzitter Perez. Zijn opvolger, Fernando Martin, was duidelijk over Ronaldo. "Ik heb niets op met spelers die niet bereid zijn om de vereiste inspanningen te doen", zei de voorzitter.

Ronaldo stuurde anderhalve week geleden, tijdens een persconferentie voorafgaand aan het Champions League-duel met Arsenal, aan op een vertrek uit Madrid. "Ik heb mij nooit thuis gevoeld in Madrid. De fans hebben mij nooit met veel waardering behandeld. Ze hebben mij niet geaccepteerd. Ik zal dat zeker laten meewegen in mijn plannen voor de toekomst. Na het WK zal ik een beslissing nemen", liet de Braziliaan weten.

Juan Ramon Lopez Caro, de trainer van Real Madrid, weigerde toe te geven dat Ronaldo definitief uit de gratie geraakt is. De oefenmeester liet weten dat hij de 29-jarige Braziliaan louter om 'tactische redenen' niet in zijn selectie opgenomen heeft.

Ronaldo, afgelopen woensdag nog matchwinner voor Brazilië in de oefeninterland met Rusland, kwam in 2002 voor een bedrag van 35 miljoen euro over van het Italiaanse Inter. Zijn komst was één van de pronkstukken van Real-voorzitter Florentino Perez, die eerder deze week opstapte. Het contract van Ronaldo loopt tot medio 2008.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen