Gio: "Gebrek aan doelpunten geen zorgenkindje"

3 april 2006, 16:29

Hoewel de ploeg in aanvallend opzicht toch kwaliteit genoeg heeft, kampt FC Barcelona sinds kort met een heus spitsenprobleem. De ploeg kreeg zowel in de heenwedstrijd tegen Benfica als tegen Real Madrid handenvol mogelijkheden om te scoren, maar hielp de ene na de andere kans om zeep. Woensdag, in de terugwedstrijd tegen Benfica, moet dat anders.

"We hebben de laatste twee wedstrijden veel kansen gehad, maar alleen één penalty weten te benutten", weet linksback Giovanni van Bronckhorst. "Maar goed, het belangrijkste is natuurlijk dat we kansen creëren. Niemand maakt zich zorgen over het feit dat ze er nu even wat moeilijker in gaan, ook onze spitsen Larsson en Eto'o niet. We zullen woensdag het tij moeten keren, want we willen ontzettend graag de Champions League winnen. Om daarvoor in de race te blijven, zullen we moeten scoren tegen Benfica."

Van Bronckhorst verwacht in ieder geval dat Benfica met een defensief concept naar Barcelona af zal reizen. "We hebben tegen Liverpool gezien hoe goed ze dat spelletje beheersen. We moeten van die wedstrijd leren. Ondanks het feit dat we veel meer balbezit zullen hebben, moeten we defensief geconcentreerd blijven. We mogen geen enkele steek laten vallen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen