"Nederland en Argentinië naar tweede ronde"

20 mei 2006, 15:13

Volgens de bezoekers van FCUpdate.nl zullen Nederland en Argentinië de groepsfase van het WK overleven. Uit een poll is gebleken dat 70% van de bezoekers verwacht dat beide landen samen naar de tweede ronde zullen gaan. Opvallend is verder dan slechts 11% van de bezoekers denkt dat Servië-Montenegro de volgende ronde zal halen.

In totaal denkt 81% van de bezoekers dat Nederland de tweede ronde zal halen. Het overgrote deel hiervan (70%) denkt dat dit samen met Argentinië zal zijn. Een kleine 8% ziet Oranje samen met Ivoorkust doorbekeren, terwijl slechts drie procent verwacht dat Servië-Montenegro met Nederland naar de tweede ronde zal gaan.

Het vertrouwen in Argentinië is nog groter dan in Nederland. Liefst 87% van de bezoekers denkt dat de Zuid-Amerikanen de poule zullen overleven. In 70% van de gevallen is dat samen met Oranje, maar ook de combinatie Ivoorkust-Argentinië is met 12% redelijk populair. 

Servië-Montenegro, de eerste tegenstander van Oranje op het WK, komt er bekaaid vanaf. Slechts 11% van de bezoekers denken dat de mannen van Mateja Kezman de volgende ronde zullen halen. In totaal deden een kleine 10.000 mensen aan de poll mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen