Feyenoord haalt transfervrije Kolkka

8 juni 2006, 16:38

Joonas Kolkka verdedigt komend seizoen de kleuren van Feyenoord. De Finse aanvaller komt transfervrij over van ADO Den Haag, waar zijn contract deze zomer afliep. Kolkka, die volgens trainer Erwin Koeman vooral voor een versterking voor de breedte is, is na Stein Huysegems en Theo Lucius alweer de derde aanwinst van Feyenoord voor komend seizoen.

Kolkka, die in het verleden onder meer jarenlang uitkwam voor Willem II en PSV en dit seizoen nog beide doelpunten maakte in het duel tussen Feyenoord en ADO Den Haag in De Kuip (0-2), toont zich op de website van Feyenoord bijzonder blij met zijn overstap. "Iedereen kent deze club en de geweldige historie. Hier had ik aan het begin van het seizoen niet meer op gerekend. Ik ben nu 31 en als je dan weer de kans krijgt bij een supertopclub als Feyenoord, dan moet je die meteen pakken."

Volgens trainer Erwin Koeman hoeft Kolkka in eerste instantie niet te rekenen op een basisplaats. "Joonas weet in welke rol hij gaat beginnen", legt de oefenmeester uit. "Maar je weet nooit hoe het uiteindelijk loopt. Ik denk dat we hem veel zullen gaan gebruiken en dat hij van grote waarde kan zijn voor Feyenoord. Hij is in ons systeem zowel op links als op rechts inzetbaar en maakt ons in de breedte sterker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen