PSV heeft Da Costa definitief binnen

Ger
7 juli 2006, 14:49

De komst van de Portugees Manuel da Costa naar PSV is rond. De Eindhovense club heeft de transfer op haar website bevestigd. De 20-jarige verdediger is afkomstig van het Franse AS Nancy en tekent bij PSV een contract voor vijf seizoenen.

Da Costa speelde het afgelopen seizoen tien wedstrijden in het shirt van Nancy, waarvan drie duels als invaller. De Portugees ziet PSV als een stap vooruit. "Een mooie basis om verder te groeien en mijzelf te ontwikkelen hier bij PSV. De sfeer is erg aangenaam en ik ken PSV natuurlijk van hun uitstekende prestaties in de Champions League", aldus Da Costa op PSV.nl.

Trainer Ronald Koeman liet weten zeer content te zijn met de komst van de Portugees. "Een zeer talentvolle verdediger, ik ben erg blij dat we hem hebben kunnen contracteren."

Nelson Cuevas lijkt niet meer naar Eindhoven te komen. De Paraguayaanse spits heeft tegenover Mexicaanse media laten weten dat de overstap naar PSV mislukt is. De speler werd gevolgd door PSV, maar zal nu bij het Mexicaanse America blijven. Volgens Cuevas is de transfer afgeketst op de transfersom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen