PSV klopt aan bij Liverpool voor Kromkamp

Ger
18 juli 2006, 10:36

PSV hoopt zich voor komend seizoen te kunnen versterken met Jan Kromkamp. De Eindhovenaren hebben bij Liverpool geïnformeerd naar de mogelijkheden om de Oranje-international over te nemen. De rechtsback slaagde er bij de Engelse club nog niet in om een basisplaats te veroveren.

Volgens PSV-voorzitter Rob Westerhof is Liverpool nu aan zet. "Het blijft onduidelijk wat de intenties zijn van Liverpool. Willen ze hem verkopen, verhuren of houden? Ze spreken zich daar niet over uit en zolang dat niet gebeurt, kan de interesse niet concreet worden. Wij hebben dus nog niet met Kromkamp zelf gesproken", aldus Westerhof in het Eindhovens Dagblad.

Westerhof vreest dat PSV nog even in de wachtkamer zal verblijven. "In zijn algemeenheid denk ik dat het schandaal in het Italiaanse voetbal de internationale transfermarkt nog lang zal beïnvloeden. Wat gaat er precies gebeuren? Komen er straks zomaar tien à vijftien topspelers vrij? Wanneer is dat het geval?"

De 25-jarige Kromkamp staat pas een half jaar onder contract bij Liverpool. Eerder kwam hij uit voor Go Ahead Eagles, AZ en het Spaanse Villarreal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen