NAC Breda zet Diba terug naar tweede elftal

7 september 2006, 09:40

Anouar Diba is uit de selectie van NAC Breda gezet. Dat liet Earnest Stewart, technisch directeur van de Brabantse club, weten in het Algemeen Dagblad. De aanvaller wordt hiermee gestraft voor het feit dat hij eerder deze week boos wegliep van de training. "Hoe lang de verbanning zal duren, kan ik niet zeggen", aldus Stewart.

Diba kreeg het maandag aan de stok met trainer Ernie Brandts, waarna de aanvaller boos het trainingsveld verliep. Dat is onacceptabel, vindt Stewart. "We hebben nu dan ook afgesproken dat hij zich voorlopig bij het tweede elftal meldt. Deze maatregel is ingegeven door het feit dat dit de tweede keer is in korte tijd dat Diba wegloopt."

"Hoe lang dit zal duren, kan ik niet zeggen", gaat de Amerikaan verder. "Anouar heeft de mededeling voor kennisgeving aangenomen. Of we teleurgesteld in hem zijn? Nee, dat niet. Ik begrijp dat mensen bepaalde emoties hebben en die worden op een voor hun kenmerkende manier naar buiten gebracht. Alleen corresponderen deze getoonde emoties niet met onze gedragsregels bij NAC Breda."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen