Calderon: "Beckham stopt in 2008"

4 oktober 2006, 09:43

Nog twee jaar, en dan zet David Beckham een punt achter zijn carrière. Tenminste, dat weet Real Madrid-voorzitter Ramon Calderon te melden. Volgens de preses heeft de 31-jarige middenvelder, die inmiddels geen vaste keus meer is in Estadio Bernabeú, al aangegeven dat hij na het seizoen 2007/2008 zijn schoenen aan de wilgen zal hangen. 

Beckham heeft in Madrid nog een contract voor één jaar, maar Calderon is er van overtuigd dat hij deze verbintenis met één seizoen zal verlengen. "Zoals ik het begrepen heb, wil hij over twee jaar stoppen met voetballen", zegt de preses tegen het Engelse BBC Radio Five

"Het zou fantastisch zijn als hij deze laatste twee jaar van zijn loopbaan bij ons door zou brengen", gaat Calderon verder. "We hebben hem nodig, iedereen binnen de club heeft enorm veel vertrouwen in hem. Hopelijk kunnen we de komende weken de laatste puntjes op de i zetten, zodat hij een nieuw contract kan ondertekenen", aldus de voorzitter.

Beckham moet onder de nieuwe trainer Fabio Capello regelmatig genoegen nemen met een plaats op de bank. Dat is een volgende domper voor de Engelse vedette, die enkele weken geleden ook al buiten de Engelse selectie van bondscoach Steve McClaren gezet werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen