Bruins tekent bij Feyenoord

Ger
26 januari 2007, 17:37   Bijgewerkt: 26 januari 2007, 17:45

Feyenoord heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met Luigi Bruins. De 19-jarige middenvelder tekent in De Kuip een verbintenis voor vier seizoenen. De jeugdinternational moet nog wel een medische keuring ondergaan.

"We zijn heel blij dat we deze talentvolle Rotterdamse jongen hebben kunnen vastleggen", laat technisch manager Peter Bosz weten op de website van Feyenoord. "Luigi is een hele getalenteerde jongen met specifieke kwaliteiten. We zijn erg blij dat hij voor Feyenoord heeft gekozen."

"Ik heb lang gewikt en gewogen, maar over mijn definitieve keuze heb ik wel heel goed nagedacht", aldus Bruins. "Ik ben een echte Rotterdammer en ben er trots op straks voor deze club en in De Kuip te gaan spelen. Voordeel is dat ik in mijn eigen omgeving kan blijven. Feyenoord is in alle opzichten de beste keuze voor mij." 

Bruins zal het seizoen afmaken bij Excelsior, waar hij als 17-jarige zijn debuut in het betaalde voetbal maakte. De middenvelder is de tweede speler die komende zomer Excelsior verruilt voor Feyenoord. Eerder koos Andwelé Slory al voor een verbintenis in De Kuip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen