Willem II rondt komst Boutahar af

3 januari 2007, 14:55   Bijgewerkt: 3 januari 2007, 18:29

Saïd Boutahar verhuist definitief naar Willem II. Nadat eerder NEC al groen licht gaf voor de transfer, heeft nu ook de middenvelder zelf overeenstemming bereikt met de Tilburgse club. Boutahar wordt eerst voor een half seizoen gehuurd. Na dit halve seizoen gaat een éénjarig contract in, waarbij Willem II de mogelijkheid heeft om deze verbintenis tussentijds met twee seizoenen te verlengen. 

Volgens Willem II-trainer Dennis van Wijk is de 24-jarige Boutahar precies het type speler waarnaar hij op zoek was. "Het probleem dat ontstond door het wegvallen van Mounir El Hamdaoui hebben wij geprobeerd binnen het elftal op te lossen. Saïd is echter de ideale speler op die positie", denkt de oefenmeester. 

Boutahar zelf kijkt uit naar dit nieuwe avontuur, ondanks de moeilijke tijd waarin Willem II verkeert. "De lage positie die de club nu inneemt op de ranglijst schrikt mij niet af. Ik kijk er juist enorm naar uit om binnenkort weer met Iwan Redan en volgend seizoen met Mounir El Hamdaoui samen te spelen. Ik ken ze nog uit mijn periode bij RKC Waalwijk en Excelsior. Ik ben er van overtuigd dat ik samen met het hele team de komende weken de stijgende lijn kan inzetten om zo Willem II te laten presteren op het niveau dat hoort bij de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen