Ronald Koeman wil Nederlanders halen

Ger
24 februari 2007, 13:08   Bijgewerkt: 24 februari 2007, 13:44

PSV wil de selectie voor volgend seizoen op peil brengen met enkele Nederlandse aanwinsten. De Eindhovenaren houden daarbij nadrukkelijk spelers van Ajax en AZ in de gaten. Trainer Ronald Koeman heeft zijn wensen imiddels neergelegd bij manager Stan Valckx.

"We moeten naar een grotere kern van Nederlanders", laat Koeman weten in de GPD-bladen. "Dan kijk je naar spelers in het buitenland met een PSV-verleden, maar ook naar jongens van de andere Nederlandse clubs die gewend zijn topniveau te spelen en interessant voor ons zijn. Waarom zou je geen spelers bij de concurrentie weghalen?"

Koeman geeft toe dat oud-PSV'er Boudwijn Zenden op zijn verlanglijst voorkomt. De Limburgse middenvelder staat momenteel bij Liverpool onder contract, maar is op Anfield Road geen basisspeler. "Als 'ie wil mag hij komen. Zenden heeft absoluut een warm gevoel voor PSV." De Eindhovense club zou ook Wilfred Bouma, André Ooijer en Mateja Kezman op het oog hebben.

Otman Bakkal komt in de zomer vrijwel zeker terug naar PSV. De huurling speelt nu, evenals Ismail Aissati, voor FC Twente. "Over die vraag denken we na", zei Koeman. "Bakkal is natuurlijk een middenvelder met heel veel diepte in zijn spel. We bekijken hem en zullen daar de komende weken een beslissing over nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen