Schuster ziet Bayern München wel zitten

13 februari 2007, 14:57   Bijgewerkt: 13 februari 2007, 15:21

Bernd Schuster heeft openlijk gesolliciteerd naar de functie van trainer bij Bayern München. De Duitser wordt nadrukkelijk in verband gebracht met de Duitse topclub en heeft nu laten weten dat hij een overstap naar München wel ziet zitten. "Op zo'n kans zit je als trainer te wachten", zegt hij in de Frankfurter Allgemeinen. 

"Als Bayern komt, stap ik meteen in de auto. Of beter gezegd: op de fiets", zegt Schuster. De Blonde Engel is momenteel coach van het Spaanse Getafe, maar ziet een terugkeer naar Duitsland wel zitten. "Ik heb in het verleden al twee keer een aanbieding gekregen van een Bundesliga-club en hoewel dat twee keer afketste, is het vuur in me is daardoor gaan branden. Ik heb echt zin in een Bundesliga-avontuur gekregen", aldus de oud-speler van onder meer 1.FC Köln en FC Barcelona.

"Maar goed, het blijft afwachten. Ik heb nog niets gehoord uit München, dus voorlopig is de eventuele interesse van Bayern niets meer dan een mooi verhaal."

Toch lijkt het niet lang te duren voordat Bayern zich officieel bij Schuster zal melden. Preses Frainz Beckenbauer doet immers weinig moeite om te verbergen dat Schuster hoog op zijn verlanglijstje staat. "Bernd heeft zich in Spanje als trainer goed ontwikkeld. Bovendien heeft hij een heel, heel goede naam", aldus Der Kaiser.

Momenteel zit Ottmar Hitzfeld als hoofdcoach op de bank bij Bayern München, maar alom wordt verwacht dat hij in de zomer alweer terug zal treden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen