Cannavaro nog moe van WK

Koen Freriks
2 maart 2007, 01:01   Bijgewerkt: 1 maart 2007, 22:24

Fabio Cannavaro wil graag zijn contract bij Real Madrid uitdienen. De Italiaans international zit momenteel in een vormcrisis. Volgens geruchten zou hij concrete interesse genieten van AC Milan en Juventus. Dit ontkracht de wereldvoetballer van het jaar 2006.

"Ik ben ontzettend gelukkig bij Real Madrid. Ik weet niet wat de club van plan is, maar zelf wil ik graag mijn contract uitdienen hier. Daarna zou ik graag terugkeren naar mijn jeugdliefde Napoli", laat hij weten in een interview met het Spaanse ABC.

De verdediger is zich ervan bewust dat hij momenteel niet optimaal presteert. "Ik weet dat ik de laatste tijd niet goed speel. Van de dertig wedstrijden dat ik voor Real Madrid uit ben gekomen, heb ik er misschien maar twee of drie echt goed gespeeld, en daar tegenover vijf of zes zeer slechte wedstrijden. De rest was allemaal wel redelijk, maar niet zoals het moet."

De reden van zijn vormcrisis is wellicht het afgelopen wereldkampioenschap in Duitsland, waar hij met Italië wereldkampioen werd. "Het afgelopen WK was een toptoernooi van mijn persoon. Toch ben ik er vermoeid geraakt en dit is te zien aan mijn spel. Je ziet het ook aan andere sterren. Franck Ribery, Thierry Henry, Ronaldinho en een aantal ploeggenoten bij Italië zijn tevens niet in hun beste doen."

"Ik speel weliswaar niet goed, dat weet ik zelf ook wel en daar ga ik dan ook keihard aan werken. Ik zal in ieder geval mijn uiterste best doen om Real Madrid te helpen aan goede resultaten", zo besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen