Formele ontslagaanvraag voor drie PSV'ers

30 maart 2007, 17:03

De toekomst van Eric Addo, John de Jong en Michael Lamey ligt vermoedelijk niet in Eindhoven. PSV heeft het trio formeel laten weten dat hun aflopende contracten niet worden verlengd. Een club is verplicht een speler dat voor 1 april te laten weten. Dat wil niet zeggen dat de spelers ook daadwerkelijk vertrekken. Op een later moment kan een club een voetballer alsnog een nieuwe verbintenis aanbieden.

Koeman verwacht Eric Addo in ieder geval niet terug bij PSV. De Ghanees heeft aangegeven dat hij ergens anders wil gaan spelen, vertelde de oefenmeester. "Ik kan hem niet meer minuten aanbieden, dus is hij vrij om te gaan. Ik heb wel gezegd dat het een prima jongen is voor de groep. Ik kan hem verder echter niets beloven."

Voor John de Jong, die na twee jaar blessureleed langzaam aansluit bij het niveau van de landskampioen, ligt dat anders. Koeman: "Een fitte John de Jong is bruikbaar voor PSV. Hij heeft nu twee dagen met de groep meegetraind, maar zit tegen NAC nog niet bij de groep. We moeten afwachten hoe hij aanpikt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen