Operatie zet Silvestre maanden buitenspel

14 maart 2007, 09:47   Bijgewerkt: 14 maart 2007, 15:13

Manchester United kan de komende weken, waarin de beslissing valt in de Premier League, de FA Cup en de Champions League, niet beschikken over Mikael Silvestre. De verdediger is geopereerd aan zijn schouder en zal drie maanden nodig hebben om hiervan te herstellen. Pas volgend seizoen kan de 29-jarige Fransman zijn rentree maken in de hoofdmacht van de Britse ploeg.

Silvestre liep de blessure vorige week woensdag op, tijdens het CL-duel met Lille. Aanvankelijk leek het er op dat hij drie weken uit de roulatie zou zijn, maar nader onderzoek bracht aan het licht dat een operatie onvermijdelijk was. "Om zijn schouder te stabiliseren, moest er operatief ingegrepen worden. Mikael zal nu over drie maanden weer kunnen voetballen", zegt een woordvoerder van Manchester United.

Voor Manchester United-manager Alex Ferguson komt de blessure van de 29-jarige Silvestre op een bijzonder slecht moment. De Schot moet het ook al zonder de geblesseerden Edwin van der Sar, Louis Saha, Ole Gunnar Solskjaer en Darren Fletcher stellen. Zonder dit kwartet hoopt de ploeg de komende weken de landstitel veilig te stellen. Bovendien wil het ten koste van AS Roma doordringen tot de halve finale van de Champions League en staat het in de halve finale van de FA Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen